1.
Verilerinizi asla satmayız
3.
Sohbet geçmişiniz cihazınızda kalır
4.
Her kullanıcı yalnızca kendi verilerine erişebilir
5.
Hesabınızı ve verilerinizi dilediğiniz zaman uygulamadan silebilirsiniz
•
Kamera yalnızca barkod okumak için kullanılır — hiçbir görüntü saklanmaz. Tüm ayrıntılar için Gizlilik Politikası'nı okuyun.